Baggrunden for Christianshavnermilen (TV)

Allan Kolbye, arrangør af Christianshavnermilen fra Amager Athletic Club, fortæller her om baggrunden for Christianshavnermilen. Klippet følges inden for det næste døgn af et længere indslag om selve Christianshavnermilen, sådan som den tog sig ud den dag (i regnvejr!), hvor Teknisk Skole i Kastrup fulgte med rundt på ruten.
“Det er blevet et problem med de mange privat arrangerde løb”, siger han. “Vi bruger jo indtægterne fra løb som Christianshavnermilen til at ansætte trænere til de unge talenter, men det gør de private arrangører jo ikke. De holder selv pengene. Derfor skader de private løb på langt sigt dansk atletiks ungdomsarbejde”, siger han.

Indslaget er produceret af KØbenhavns Tekniske Skole i Kastrup.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.