Søminestationen indtaget (TV)

‘Pas på pigtråden! Pas på svanen, som ligger på æg! Og hav en FED dag!’ lød det fra den medbragte højttalervogn, da godt 1000 aktivister i dag indtog det tidligere sømindepot på Holmen. Demonstrationen gik fra Christianshavns Torv, og undervejs var der en del spænding om, hvad der ville ske, når de mange mennesker nåede den afspærrede grund på Refshalevej. Politiet var mødt talstærkt frem og delte undervejs flyers ud, hvor man kunne læse, at det ville være ulovligt at trænge ind på grunden. Samtidig delte de unge pjecer ud, om det aktivitets- og kultursted, de gerne vil indrette på stedet.Depotet er ejet af Mogens de Linde, som tidligere har gjort sig bemærket på Christianshavn ved at skamfere voldarealerne, der hører til ejendommen. Ingen greb ind og aktivisterne åbnede og fjernede i løbet af 10 minutter de plader, som håndværkere i går opsatte på de Lindes foranledning. I aften er der fest på stedet, som i lang tid har været brugt af unge til grafittimaling indendørs.
There is 1 comment

Add yours
  1. PD

    Tak for klippet. Det er tydeligvis ikke studenterhuen, der trykker, på disse simple kriminelle.

    (Undskyld at jeg ikke kalder dem “aktivister”, som venstrefløjsretorikken ellers påbyder. Undskyld at jeg er tilhænger af ejendomsretten).


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.