Halfan Rasmussen fylder 100 år

I januar var det 100 år siden Halfan Rasmussen blev født – på Christianshavn. I den anledning har sangeren Allan Høier og musikeren Erik Axel Wessberg lavet en CD med en stribe af de populære viser, “Livet er en morgengave”, som de også turnerer med i hele landet.

Ud over en række af Halfdans kendte viser med melodi af bl.a. Mogens Jermiin Nissen, Robert Normann og Östen Warnerbring, indeholder udgivelsen også en række tekster fra digtsamlingen ”Og det var det” – sat i ny musik af Erik Axel Wessberg.

Vi fangede dem på PH-Cafeén på Halmtorvet hvor de holdt en hel sals opmærksomhed fanget med tosserier, ordspil, underfundigheder og bevægende beretninger om Halfdan Rasmussens liv.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.