ck MOEBE_PORTAITS_Low-Res_4

Rotary vælger ”Årets Iværksætter”

Foto: Holdet bag MOEBE design, som vandt Christianshavn-Slotsholmen Rotary Klubs iværksætterpris 2019.

Godt design beskytter miljøet

To arkitekter og en møbelsnedker har succes med design, hvor materialerne er samlet på en måde, så de kan skilles ad igen. Det er de tre iværksættere bag designvirksomheden MOEBE, arkitekt Martin D. Christensen, møbelsnedker Anders Thams og arkitekt Nicholas Oldroyd, og de har travlt. Siden de gik sammen i 2016 er virksomheden vokset, så der nu er ti mennesker beskæftiget med design, produktion og salg af lækkert dansk design.

Virksomheden får lavet dele af træ i et land, metal i et andet og glas et tredje. Og i slutprodukterne er tingene sat sammen, så de kan skilles ad igen. Det er en god løsning for miljøet, siger Martin D. Christensen, der mener, at godt design er godt for miljøet dels ved at være holdbart, dels ved at være miljørigtigt, når det skal bortskaffes.

MOEBE er kåret til ”årets Iværksætter” af Christianshavn-Slotsholmen Rotary Klub. ”Det er en rigtig god virksomhed” siger Jørgen Bæk-Mikkelsen fra Christianshavn-Slotsholmen Rotary Klub.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Designvirksomheden MOEBE er valgt til ”Årets Iværksætter” af Christianshavn-Slotsholmen Rotary Klub. Diplomet blev overrakt 6. maj 2019 hos MOEBE på Strandlodsvej 42a. Fra venstre: arkitekt Nicholas Oldroyd, arkitekt Martin D. Christensen, møbelsnedker Anders Thams, og Jørgen Bæk-Mikkelsen (Rotary).
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.