Photo: Abdellah Ihadian https://instagram.com/abdellahihadian

Sankt Hans på Reffen

Traditionen tro fejrer vi den igen årets længste dag og korteste nat med det hyggeligste Sankt Hans-arrangement på kajkanten. Vi fyrer op under havnens flotteste bål og skønneste midsommervise, smukke blomsterkranse i samarbejde med RHOD og DJs HEJ LEIF og Rasmus Schack erstatter heksehyl med forrygende, søde, frække, sommerlige toner. PROGRAM 14:00-18:00 // DJ: HEJ LEIF 16:00-18:00 // Blomsterkrans workshop med Mathilda Nansen fra RHOD 18:00-22:00 // DJ: Rasmus Schack 19:00 // Børnebål 21:45 // Midsommervise og båloptænding Vores madboder og barer står som altid klar med kolde drinks og udsøgt street food til smagsløg i alle aldre. Kort sagt; det bliver en fremragende Sankt Hans aften på Reffen og solnedgangen bliver med garanti magisk. Kom tidligt for at score dig en plads tæt på båletThere are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.