Så faldt Pusher Street

Med flere drab forbundet med hashhandlen i Christiania i de senere år, er stemningen tippet i retningen af at gaden måtte lukke. Det gjorde den så i lørdags, på årets varmeste dag. Brostenene blev fjernet, både som symbol på at det var slut, men også fordi undergrunden skal renoveres. Overborgmesteren og justitsministeren var til stede fra tidlig morgen, og selv pigegarden var der. Så ved man at dagen er helt exceptionel.
Spørgsmålet er naturligvis hvad der sker nu. Vil hashen stadig blive handlet i Christiania? På Christianshavn? På Nørrebro? Og hvad med det tilgrundliggende problem: at mange har et forbrug af hash, men at det er forbudt? Hvor står legaliseringen i øjeblikket?
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.