folkering-am-faelled.jpeg

Folkering om Amager Fælled 20. september

Kom med til folkering for Amager Fælled 20. september
Vi håber at se dig og mange andre venner af Amager Fælled, når vi onsdag den 20. september arrangerer folkering for Amager Fælled. Det foregår en uge før starten på den retssag, som Amager Fælleds Venner har anlagt mod klagenævnene. Op til retssagen vil vi vise, at modstanden mod byggeriet lever i bedste velgående.
Folkeringen starter på Bjerget på Amager Fælled, hvor der vil være musik og taler, inden vi går i stemningsfyldt fakkeltog rundt om det planlagte byggeområde. Vi slutter med sang anført af Klagekoret Naturens Stemmer.
Musikken står blandt andet Kira Skov, Tobias Trier samt MC Dommedag & Klimahystaden for, mens Anne Marie Helger er konferencier. Det er vigtigt, at vi bliver mange. Invitér gerne familie, venner og kollegaer med til en stærk manifestation.
LÆS MERE HER [1] Naturvandring på Fælledens Dag 10. september
Amager Fælleds Venner er med, når Naturpunkt Amager arrangerer Fælledens Dag søndag den 10. september fra klokken 10-14. Vores bidrag er blandt andet en to timer lang guidet naturvandring, hvor vi ser nærmere på Fælledens insekter, fugle og blomster.
De tre turledere er:
– Oskar Zytnik, insekt- og smådyrskyndig
– Per Tejsner, pensioneret biologilærer
– Troels M. Krogh, feltornitolog og turleder for Dansk Ornitologisk Forening.
LÆS MERE OM NATURVANDRING HER [2] LÆS MERE OM FÆLLEDENS DAG HER [3] Retssag starter i byretten 27. september
Kampen mod byggeriet på Amager Fælled er langt fra slut. Onsdag den 27. september starter den retssag, som Amager Fælleds Venner har anlagt mod Miljø- og Fødevareklagenævnet samt Planklagenævnet. Alle venner af Amager Fælled er velkomne til at overvære et eller flere af de planlagte fire retsmøder i Københavns Byret.
I retten vil vores advokater argumentere for, at byretten skal erklære miljøvurdering og lokalplan for det planlagte byggeri på Amager Fælled ugyldige og stoppe byggeforberedelserne.
LÆS MERE HER [4] Støt Amager Fælleds Venner økonomisk
Det er dyrt at føre retssager. Vil du støtte den fortsatte kamp for at bevare den fantastiske natur på Amager Fælled, vil vi være glade for et økonomisk bidrag på mobilepay 22112 eller konto reg nr 8411 kontonr 0004191182.

Links: —— [1] fb.me/e/31STnicUM [2] fb.me/e/1bAxIEcEF [3] fb.me/e/fWXl1H095 [4] www.facebook.com/groups/amagerfaelledsvenner/permalink/3740522226169115/
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.