tarahumara-lober.jpeg

Ultramaraton med Tarahumara-indianerne

Er du godt løbende og trænger til at tabe? Så skulle du måske overvejen et ultramaraton med Tarahumara indianerne. De løber gerne 150 km i sko lavet af gamle bildæk, en dag de ikke har noget vigtigere de skal, og fejer nemt deres professionelle konkurrenter af vejen. De fleste dage løber de alligevel 150 km i deres almindelige gøremål op og ned ad bjergsiderne, så bare at løbe ligeud, er jo nærmest afslapning. Almindelig maraton løber de ikke. Det er for kort til at man ligesom kan finde sin løberytme, før løbet er ovre, og det kan man jo godt sætte sig ind i.
Jeg synes ikke det fremgår af teksten hvad nummer Carsten blev..? https://sycapri.com/2023/06/17/tarahumara-indianerne/There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.