dansk_arkitektur_center_what_a_waste_foto_andreas_grubbe_kirkelund_presse_00022.jpg

Sikke et spild.

_Foto: Dansk Arkitektur Center / Andreas_Grubbe_Kirkelund_
Sikke et spild er en udstilling, der sætter fokus på at løse et af verdens mest komplekse problemer: Affald fra industrien og overproduktion af jomfruelige materialer. Millioner af tons ‘New Waste’-materialer ender hvert år på lossepladser uden nogensinde at blive brugt.
Rikke Ullersted, stifter af THE UPCYCL, fortæller: _”Der produceres enorme mængder affald ude i industrien, for at mætte vores stigende forbrug. Affaldet hober sig op på lossepladserne og er et stort tab af værdifulde ressourcer samt spild af udledning. Men der findes løsninger, og de bliver skabt i samarbejder imellem medlemsvirksomhederne i THE UPCYCL som repræsenterer både tung industri og udviklings virksomheder.” _
New Waste er helt ubrugte, ensartede, og pålidelige materialer, der er i overskud fra store produktioner.
Udstillingen Sikke et spild viser løsninger skabt af virksomheder, der bruger New Waste fra industrien i deres forsyningskæde i stedet for jomfruelige materialer. Man kan udforske forskellige New Waste materialer fra den danske industri og lade sig inspirere: Hvordan kan disse materialer tages i brug af designere, skabere, arkitekter og udviklere i fremtiden?
Udstillingen åbner i dag.There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.