skt-hans-2023-plakat.jpg

Fwd: Pressemeddelelse for Sankt Hans på Volden

Sankt Hans på Volden
Beboerhuset inviterer til Københavns hyggeligste midsommerfest d. 23/6, hvor temaet i år er drømme. Drømmer du måske om en bedre verden? Så kom og fejr Skt. Hans Aften med Christianshavns Beboerhus, hvor vi brænder alle vores drømme – for ikke at glemme dem. Tag dine venner med – alle dem med drømme, de ikke vil glemme! Det er På Elefantens Bastion og alle er velkomne.
Program: 17.00: Åbning af pladsen og boder 17.30: Børnebål og snobrød 18.00: Spisning: Mad fra grill 19.00: Bands fra Musikloftet 20.30: Båltale ved Peter ‘Bluestime’ Petersen 20.45: Fællessang v. Midsommervisen 21.00: Bålet tændes 21.30: Live musik: VS DOOM 22.30: DJ Berrin Bas
Arrangementet er gratis og fortsætter til midnat.
Aftenens musikalske hovednavn VS DOOM er en samling af komponister og musikere fra det københavnske jazzmiljø, som har skabt et bigband, du aldrig har hørt magen til før. Bandet befinder sig et sted imellem Can og Fela Kuti, krautrock og 70’ernes afrobeat. I front har de M. Rexen, kendt for at piske en stemning op med sine vilde dansetrin og guddommelige stemme. I bandet finder man en ustoppelig række prisvindende komponister såsom Mingus Von Ende, Peter Danstrup, Kristian Tangvik og den sagnomspundne guitarist Hr. Hårløv fra Tuhaf, også kendt som Anti-K fra den legendariske hiphop-gruppe Sort Stue.
Efter koncerten tager den karismatiske og energiske DJ Berrin Bas fra Tuhaf over og sætter med sin grænseløse flair for rytme ild i festen med musik fra sin hjemstavn og andre eksotiske steder.
Facebook event: www.facebook.com/events/2934588490008689
PS: I tilfælde af _afbrændingsforbud _vil arrangementet blive afholdt alligevel – bare uden ildThere are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.