20221217_113311.jpg

Indsamlingstræ i Amager Centret fik smilet frem hos 62 børn fra Ukraine

Bordet er dækket, gaverne købt og duften af æbleskiver fylder rummet. Vi kender ikke gæsterne, vi taler ikke deres sprog, men vi håber vi kan give dem et lille pusterum fra krig og flugt. Så det er en flok spændte frivillige der tager en “køkkenkaffe” inden busserne med gæsterne ankommer.

De næste timer går med leg, sang, klippe klistre, æbleskiver, julemand og gaver. Her behøves ingen ord, de mange smil fortæller tydelig, at hverdagen for en stund er sat på pause. Ud over de frivillige fra Rotary, har 5 tolke valgt at bruge en fridag på at hjælpe. De stiller gratis op og tolker så alle er orienteret om hvad der skal ske. De tolker også for vores gæster, og det ord vi hele tiden høre er ordet TAK.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.