amager-faelled-1.jpg

Fælledens Dag den 11. september

KOM MED TIL FÆLLEDENS DAG SØNDAG DEN 11. SEPTEMBER kl. 10-14

Der er lagt op til et vælde af forskellige aktiviteter, når Miljøpunkt Amager inviterer til Fælledens Dag på søndag den 11. september klokken 10-14.
Amager Fælleds Venner er også med. Vi har en bod med salg af Bevar Amager Fælled tøj og Amager Fælled bogen til udsalgspris, samt Gæt en lort quiz for både børn og voksne. Du kan også møde Fælledens Kloge Krage, der svarer på spørgsmål om alt, hvad der vedrører byggeplanerne midt i naturen på Amager Fælled og kampen for at bevare vores fantastiske naturområde.

Vil du godt give en hånd med i forhold til at hente vores materialer, stille boden op, passe den og/eller rydde sammen igen, så kontakt Gitte Hesselmann på gittehesselmann@yahoo.dk eller sms 24477721.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.