byens_plantetorv_telefon_31371730_foto_af_maria_vous.jpg

Fwd: Byens Plantetorv indvier nu børnenes minihave – og der er gratis is hele sommeren

_Foto: Maria Vous_
En tur i plantecentret står sjældent højt på børnenes ønskeliste, men ikke desto mindre er der nu flere gode grund til at tage med mor og far i plantecentret. Hos Byens Plantetorv står sommerferien nemlig i børnenes tegn. Udover plantetorvets normale indendørs børnehjørne, hvor man kan tegne, klippe og klistre, er der også nu skabt et lille udendørsunivers til børnene. Her kan familiens mindste nyde tiden i legehuset, sandkassen og minihaven. Og så er der tilmed gratis is til alle små besøgende hele ferien – så der er noget at komme efter for både store og små, hvis altanen endnu ikke er helt sommerklar. Københavns grønne oase står netop nu fuld af grønt liv og der er skøn inspiration og gode råd at hente til, hvordan du skaber de grønne rammer for sommerens magiske udestunder – råd der kommer i øjenhøjde og som er til at gå til for alle. Det skal nemlig være nemt og enkelt at leve med grønne planter. Du finder derfor blandt andet et udvalg af sammensatte altanpakker, hvor alt du skal bruge er samlet i en pakke og kommer med en udførlig guide til at komme godt i gang. Men der er også rig mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd og plante krukkerne i plantecentret inden turen går hjemad – og så slipper man tilmed for oprydning og jordrester i hjemmet. Har familiens yngste nydt isen inden forældrene har kigget færdig, er der mulighed for at hygge sig i plantecentrets indendørs børnehjørne eller udendørs børneunivers.
Byens Plantetorv ligger lige ved siden af street-food området Reffen.
Byens Plantetorv, Refshalevej 167D – åbent torsdag – søndag fra kl. 11-19.There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.