skoleskoejtning.jpg

Skoleklasser skøjter på Broens Skøjtebane

Broens Skøjtebane inviterer igen i år hele landets skoler til at rykke idrætstimen ud på skøjtebanen. 3.800 elever har i år allerede benyttet sig af tilbuddet fra skoler fra hele Sjælland.
Broens Gadekøkken arbejder løbende på at udvikle pladsen med fokus på mad, kunst og kultur. Senest har de åbnet Broens Skøjtebane, som er en gratis forlystelse og et samlingspunkt for Københavns borgere og turister.
Men det er også en tilføjelse til de meget få idrætstilbud, der findes til skoleklasser i løbet af vintermånederne. Fra kl. 10.00 – 14.00 kan skoleklasser nemlig leje banen og bruge den som et alternativ til den almindelige idrætstime.
Og det er der allerede ret mange, der har gjort.
”Skolerne bruger skøjtebanen til at give deres elever en ny oplevelse, frisk luft og muligheden for at bruge en masse energi,” siger Kira Thanning, direktør på Broens Skøjtebane. Hun fortæller desuden, at skolerne kommer fra hele Sjælland. I sidste uge havde de eksempelvis besøg af en skoleklasse fra Hillerød.
”Skøjtebanen giver børnene en ny og anderledes udfordring og et par sjove timer, hvor de kan træne deres balance og motorik og grine af hinanden – og ikke mindst deres lærer,” siger Kira Thanning.
OM BROENS SKØJTEBANE
Broens Skøjtebane åbnede for første gang i hjertet af København i 2019, hvor de første skoler fik øjnene op for muligheden for at rykke idrætstimen udendørs på Den Grønlandske Handels Plads – kun 10 minutter fra Kongens Nytorv. Derudover er skøjtebanen også flittigt besøgt af både lokale og turister, der vil prøve kræfter på isen.
”Broens Skøjtebanen er lig med vaskeægte skøjteidyl. Så alene stemningen er værd at komme for. Hertil har vi sammensat et fantastisk aktivitetsprogram i løbet af vinteren, der byder på alt fra ishockeyturnering og skøjteundervisning til kor og luciaoptog,” afslutter Kira Thanning.
PRAKTISK
Broens Skøjtebane ligger på den Grønlandske Handels Plads på Christianhavn. På Broens Skøjtebane har du og din klasse mulighed for at booke jer ind og benytte skøjtebanens faciliteter fra kl. 10.00 til 14.00.
Det koster 400 kr. at leje skøjtebanen i en time, inklusiv skøjteleje.
Du kan leje en bane via linket her:
madbillet.dk/show/event/udlejning-af-skoejtebane-til-skoler
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.