bazar-2021.jpg

VELBESØGT BAZAR OG FERNISERING I FEDTEKÆLDEREN

Det var glædeligt at Fedtekælderens årlige Bazar i år kunne afholdes. Mange kiggede forbi og købte strikkede tæpper, sokker, sweatre m.m. Tak til Kirkens Korshærs flittige strikkedamer:-) Kagerne doneret af lagkagehuset blev spist med velbehag og den hvide gløgg spredte en dejlig duft af kanel og anis. Alt imens man kunne nyde synet af Tobias Madsen’s billeder på væggene.
Det store tilløbsstykke var dog det amerikanske lotteri. Tak til følgende lokale handelsdrivende for donation af præmier: Confecture chokolade, Sofiebadet, Brugsen, Apoteket, Natur-Poteket, Vestergaard Møbler, Løvenkjær, Thirion, Isenkram, Glad sol Mosaik, Open Gallery og Cebi’s Vine.
Vi ses igen til næste år…
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.