Valgdebat i Operaen

Christianshavns Lokaludvalg havde inviteret til valgdebat forleden. Christiania TV optog debatten (2 timer 20 min), som fandt sted i Operaen (selv om det var svært at overbevise dem om at det var AP Møllers Opera – for Christiania er der en anden, der er mere nærliggende!). Det blev en lang debat (2 timer 20 min), som blev ledet af journalist Lene Johansen.

Lokaludvalget havde inviteret de partier, der allerede sidder i Borgerrepræsentationen. Men i København findes der mange flere: Veganerpartiet, Grøn Omstilling, Hampepartiet, Kærlighedspartiet, Christianialisten, Københavnerlisten osv, for at nævne nogle stykker.

Du kan hente listen over alle kandidaterne her 

 

 
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.