reboot organic frisoer torvegade

Nyt frisør-samarbejde i Torvegade

Frisørsalonen Reboot Organic www.rebootorganic.dk i Torvegade 33 indgår nu et samarbejde med Park Styling, der er et dansk frisørfællesskab med fokus på bæredygtighed og naturlige ingredienser i produkterne. Salonen skifter samtidig navn til ’Park By Reboot Organic’. Salonen er både herre- og damefrisør.

Det er indehaverne Michelle Borg Clausen og Rikke Vergmann, som nu bliver en del af Park Styling, som består af over 60 selvstændige frisørsaloner. Dermed får salonen adgang til uddannelse og en egenudviklet produktserie med naturlige indholdsstoffer uden parabener og tilsætningsstoffer. Desuden har man som de første i Norden indført returpant på emballagen, så kunderne får 20 kroner retur, når de afleverer den tomme emballage fra et Park Styling produkt. Især returpantsystemet håber Michelle og Rikke, at Reboot Organics kunder tager godt imod.

”Vi har store forventninger til det nye partnerskab med Park Styling. Vi er en grøn salon, så deres produktserie passer godt ind i den måde, som vi allerede går til produkter på, eksempelvis med duftfrie behandlinger. Desuden håber vi meget på, at vores kunder tager godt imod det nye returpantsystem, så vi kan genanvende emballagen,” siger Michelle Borg Clausen.

Balance mellem familie og arbejde

Michelle Clausen og Rikke Vergmann overtog salonen i august 2019. Hver især lejede de allerede en stol i salonen, og da den nu tidligere ejer ønskede at sælge, valgte de at slå til og blive ejere af den grønne frisørsalon i hjertet af Christianshavn. Med sig i salonen har Michelle og Rikke tre frisørassistenter. Salonen åbner nogle dage allerede kl. 7 og lukker nogle dage ikke før kl 19. Det er godt for både kunder og ansatte, som enten arbejder først eller sidst på dagen.

Frisørerne lægger vægt på at det er en god oplevelse at komme i salonen. “Vi sørger også så vidt muligt for, at der ro i salonen, og at man herinde for stund kan tage en pause fra den hektiske hverdag, der bogstaveligt talt er lige uden for døren af salonen,” siger Rikke Vergmann.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.