julie kyhl bog

Ny børnebog med Julie Kyhl

Den legendariske og uforlignelige Julie Kyhl har illustreret Frank Molinos nye børnebog ‘Professor Laurits, The Rock og Atomernes ABC’, der udkommer fredag d. 3. december
2020 på forlaget Hasseris Midtby.
Laurits er professor. Han elsker at gå tur i parken og så ved han alt om atomer. Til gengæld kan han ikke lave mad, og det værste han ved er at ligge i sengen. Da han en dag slår sig, siger lægen at han skal blive hjemme.
Det er det kedeligste i hele verden, så han beslutter at lave Atomernes ABC. ‘Professor Laurits, The Rock og Atomernes ABC’ fortæller, med en underfundig humor og fantastiske illustrationer af Julie Kyhl, en historie om at gå på opdagelse i verden lige der hvor vi møder den.

Om forfatter og illustrator
Siden 80’erne har Julie Kyhl været med til at forme den danske børnekultur med teaterforestillinger, børnebøger og DRs ulands-kalendere. Hun er en unik illustrator og scenograf, hvis streg og appetit på verden føles evigt ung. Hendes ukuelige nysgerrighed og begejstring for detaljer er det perfekte match for Frank Molinos humoristiske og detaljerige universer.
Frank Molino har været vidt omkring som forfattere og instruktører af kortfilm og fjernsyn for både børn og voksne. Historien om professor Laurits er deres anden børnebog i samarbejde
med Julie Kyhl. Den første ‘Gaven’ udkom i 2020.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.