Barfred fylder 90 i dag

Niels Barfred, direktør i en menneskealder for Wilders Plads Ejendomme, fylder rundt i dag. Når man spørger ham hvordan han har det, svarer han altid det samme: “Jeg bliver jo ikke yngre”. Men til trods for det, er han stadig aktiv med sine gøremål. I tidens løb har Wilders Plads kun været et af hans fuldtidsjobs. Resten af tiden fyldte han ud med andre som fabrikant, udvikler af energisystemer, igangsætter for andre, marina-drift i Spanien og mange andre ting.
Vi optog i 2012 et interview med Niels Barfred, som på det tidspunkt netop havde fundet sin afløser til direktørposten i Wilders Plads Ejendomme. Af en eller anden grund blev det aldrig offentliggjort på det tidspunkt, så det gør vi så nu. Det er lidt skræmmende, men det er faktisk stadig ligeså aktuelt som det var dengang, når talen falder på Københavns Kommune og andre myndigheder, som Barfred tog sine armtag med.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.