Skærmbillede 2021-08-10 kl. 21.12.40

Freshart – Freshair Maleri CovidLove / Alfredo Romio

Unge kunstnere fra milano kunstakademi besøger christiania i forbindelse med stadens 50-års jubilæum. En hel ny dialog mellem kunst og bæredygtigt indeklima

Det globale kunstliv er nu gået med ind i kampen for en renere og mere bæredygtig klode. Byen Milano er legendarisk luftforurenet – hvorfor det ikke kan undre at Milano-udstillingen FRESH ART- FRESH AIR på Stadens Museum for Kunst, Christiania, netop medbringer det italienske luftrensningstextil `Coover´, i forbindelse med den kommende udstilling. Kunstneren Alfredo Romios værker er printet på dette økologiske filter, der har givet kunstnerne en velkommen tiltro til en ny betydning for kunst.
De unge kunstnere fra Milanos berømte kunstakademi, Accademia di Belli Arti di Brera, viser ophængningen `FRESH ART- FRESH AIR´ på Gallopperiet, Stadens Museum for Kunst, Christiania, i perioden 23. jul-12. august. Udstillingen er kurateret af professor Andrea del Guercio/ Milano Kunstakademi og vises parallelt med en udstilling af værker af samme kunstnergruppe i Calabriens Castello Corigliano-Rossano. De medvirkende på udstillingen er Alfredo Romio, Nicolas Steiner, Sebastiano Branca, Giovanni De Luca, Lea Russo, Arianna De Stefani, Davide Meroni, Gabriele Barbagallo, Giulia Moretti, Tommaso Lugoboni, Luming Zhang, Gabriele Artusio og Leonardo Gambini.
I udstillingsperioden forløber også en interaction mellem danske og herboende italienske musikere, jazz/ soft rock, i de tre weekends, kl. 16-18, under FRESH ART – FRESH AIR gruppens besøg i Gallopperiet, Stadens Museum.
Udstillingen løber fra den 23. juli – 12. august tir.-søn. kl. 14-19. Alle er velkomne, og der er fri entre.
Gallopperiet, Stadens Museum for Kunst, Christiania
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.