???????????????????????????????

Christiania aflyser fødselsdagsfest

Christiania meddeler nu her til aften at fødselsdagsfesten, som var planlagt til Christianias 50-års fødselsdag i slutningen af september, er aflyst.
Selv om christianitterne har arbejdet på programmet i mere end et år, har uvisheden omkring corona alligevel gjort at der har været for kort tid til at arrangere den stort anlagte festival. Det er desuden uvist hvordan situationen er om tre uger – om det rent faktisk kan lade sig gøre at afholde en massebegivenhed. Det synes også som om publikum endnu ikke er klar til store koncerter – der er således kun solgt en lille del af de udbudte billetter.
Fødselsdagsfesten afholdes senere, formentlig i forsommeren 2022.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.