lynetteholm cowi arkitema tredje natur

Den er god nok: 700 lastbiler pr dag i 30 år

Foto: Cowi, Arkitema, Tredje natur.

Berlingske skriver i dag at det ikke bare er løgn men ligefrem “dobbeltløgn”, når Enhedslisten hævder at der vil komme “meget mere lastbiltrafik” i København som følge af anlæggelsen af Lynetteholm.

Det synes ikke desto mere at være rigtigt. Klaus Schlichter fra Margretheholm Havn (“Lynetten”) oplyser således at Nordhavnen skulle bruge 20 mio. tons jord og Lynetteholmen skal bruger 4 x så meget nemlig 81 mio. tons jord. Derudover vil kørselsretningen vendes til Lynetteholm “så 3/4 af kørslen nu skal over broforbindelserne og derfor vil det blive en langt større trafikbelastning af det indre København og stadig væk over 4 x så langt tid”, siger Klaus Schlichter og tilføjer “- hvis der da ellers er lige så meget jord, som i den sidste 8 års periode med højkonjunktur for byggebranchen. Hvis det er de 6 foregående (2006-2012) år vil det tage 93 år.”
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.