Margretheholm Havn er truet af Lynetteholm

Hvis Lynetteholm anlægges, ser det ud til at Margretheholm Havn får vanskelige vilkår for sin fortsatte eksistens. I 30-50 år skal der i så fald nemlig ca 700 lastbiler hen over havnens udsejling, og det er ikke foreneligt med havnens funktion.

Vi har besøgt Klaus Schlichter, som i mange år har drevet Lynettens Bådservice. Han har sat sig godt ind i de tekniske aspekter af projektet og foreslår blandt andet at det flyttes ud til Middelgrund, som kun skal opfyldes med 1.5 meter jord i modsætning til det foreslåede areal, som kræver 14 meters opfyldning.

Programmets produktion er støttet af Christianshavns Lokaludvalg og indgår i serien om Christianshavns klubber og foreninger.

 
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.