jagger-tipster-3

Ny Jagger restaurant i Prinsessegade

Det seneste år har været udfordrende for restaurationsbranchen, men Københavnske Jagger har ikke siddet stille, og nu åbner de en ny restaurant – placeret centralt på Christianshavn. Kæden har desuden startet egen leveringsservice, ligesom en omlægning til økologi har været i fokus det seneste år.

Restauranten på Christianshavn, designet af David Thulstrup, bliver den 11. i rækken på fem år. Med tidligere michelinkok Rasmus Oubæk i spidsen, fortsætter Jagger med at lave no-nonsense burgere til københavnerne. Her er der ingen uventede eller fancy ingredienser, men derimod de helt klassiske; en blød, økologisk briochebolle, bøf af økologisk, dansk oksekød, cheddar, løg og pickles – og salat, hvis man er til den slags.

Men selv om det ikke ses med det blotte øje, så har Jagger faktisk udviklet en del på ingredienserne i løbet af deres tid på den københavnske madscene. De hjemmebagte briocheboller er blevet økologiske, salaten er økologisk – og i starten af 2021 blev dansk frilandskød erstattet med økologisk, dansk frilandskød i alle Jaggers restauranter.

Og det er ikke tilfældigt, at Jagger nu åbner på Christianshavn:

”Vores mission er at gøre fast food af god kvalitet tilgængeligt for alle Københavnere. Vi er den lokale burgerrestaurant, og derfor skal vi selvfølgelig også ligge på Christianshavn, som er et område, vi slet ikke har udforsket endnu. Men det glæder vi os til!” fortæller Jaggers ejer Christian Brandt i forbindelse med åbningen af den nye restaurant på Christianshavn.

Jagger på Christianshavn åbner fredag den 21. maj kl. 17, og alle er velkomne til at kigge forbi til en burger og en milkshake.

 

Jagger findes på Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Amager, Frederiksberg, Indre by, Valby, Hellerup, Rådhuspladsen, Vanløse og nu også på Christianshavn.

 
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.