Christianshavns Lokalhistoriske Forening og Arkiv

I serien om klubber og foreninger på Christianshavn, besøger vi i denne udsendelse Christianshavns Lokalhistoriske Forening og Arkiv, som har til huse i den smukke, gamle vejebod lige ved indgangen til Christianshavn fra Amager-siden.
Foreningen har efterhånden samlet 1000 unikke Christianshavner-minder, som foreningen løbende tilføjer hjemmesiden. Desuden har foreningen – når den ikke er lukket på grund af virus-fare, tilbud om foredrag, forlagsvirksomhed, forretning og meget andet.
Vi besøger her foreningen og nogle af dens efterhånden flere hundrede medlemmer giver smagsprøver på hvad de selv kan bidrage til foreningen med.
Du vil erfare at der er medtaget brudstykker fra programmerne “Tyskerpigen i Burmeistergade”, “Bombningen af B&W i 1943” og “Kofoeds Skole for 25 år siden”. Det skyldes at det var den oprindelige grund til at vi optog de tre programmer. Men der var så meget andet godt stof i råmaterialet, så vi klippede også de tre interviews som selvstændige programmer, som du også kan se på siden.

Programmet er en del af en serie om Christianshavns klubber og foreninger, som Christianshavns Lokaludvalg ydede støtte til i 2020.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.