rikke sydhavn

Blev julefrokosten aflyst? Her er løsningen

Coronavirus har endnu engang taget et solidt tag i Danmark og hovedstaden i særdeleshed, og restauranter må igen lukke fra onsdag. Det kommer til at gå ud over mange julefrokoster, som jo ofte starter med at “holdet” går ud og spiser i byen inden man fortsætter til andre aktiviteter.
I århus har de fundet løsningen: de booker da bare kroerne i nabokommunerne! Det er smart hvis man vil have en omgang infektion, men måske er coronatiden netop chancen for at prøve noget andet. En rundvisning i Sydhavnen og dens lidt hemmelige miljøer kunne være en god afveksling. Her tilbyder arkitekt Rikke Rohr, som i år fik Arkitektforeningens Lille Arne for arrangementet “Sydhavnens Folkemøde” en tur til Haveforeningen Frederikshøj, fiskerihavnen og det attraktive miljø omkring Karens Minde, bydelens kulturhus.
Du kan læse mere om arrangementet her
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.