Bakery – city loaf sourdough 16_9

Ny brødbar på Christianshavn

Foto: Ditte Isager

Den 15. november åbner Richard Hart, medejer og chefbager på Hart Bageri, en brødbar på hjørnet af Strandgade 108. Brødbaren vil være åben syv dagen om ugen fra morgen til aften.

Brødbaren vil servere en række oste og pølser, som kan nydes på stedet eller tages med hjem, ligesom der vil være udvalg af andre varer til morgenbordet. Richard Hart har også samarbejdet med Nomas sommelier om et vinkort til stedet.

Richard Hart er opvokset i London, og som en hilsen til fødelandet vil Brødbaren også tilbyde en række britisk inspirerede te-cocktails.

“Te har været en del af hele mit liv. Jeg har simpelthen fået det ind med modermælken. Om morgenen kan jeg drikke en hel kande, og om aftenen kan jeg finde på at pifte den op med et lille skvæt whisky,” forklarer Richard Hart og uddyber:

“Så, de sidste par måneder har vi eksperimenteret med at infusere forskellige slags alkohol med te. Resultaterne er fantastiske, og vi glæder os enormt til at servere cocktails som man gjorde i gamle dage, før man begyndte at blande det hele med cola.”

På åbningsdagen d. 15/11 vil Hart Bageri, som åbnede på Frederiksberg i 2018, have fem brød med “golden tickets” i på hylderne. De heldige køber af brødene med golden tickets vil vinde et års forbrug af surdejsbrød.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.