Sharons tale

Sharon Parker. Leder af Fedtekælderen. I de sidste 20 år. Amerikaner. Biolog.

Det stod vel ikke skrevet i stjernerne at Sharon skulle komme til at udføre socialt arbejde, men en vikarperiode i Fedtekælderen under biologistudiet, kom til at vende rundt på hendes liv og i stedet få hende til at vedblive at arbejde i Fedtekælderen.

Med Fedtekælderens gæster, som typisk er udenlandske hjemløse, ligger det næsten i kortene at leder af Fedtekælderen er øretævernes holdeplads. Men Sharon har brede skuldre og påtager sig altid gerne skylden for de gener, som naboer eller andre føler, og får som regel altid vendt situationen til noget positivt. For det er hun en respekteret og afholdt person på Christianshavn.

Hendes tale ved Fedtekælderens 60-årige fødselsdag var derfor imødeset med spænding. Her er den.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.