NORDATLANTENS BRYGGE

Postkort fra nordatlantiske kunstnere

FOTO Torben Eskerod

Udstilling 13. juni—18. oktober 2020

Udstillingen er en spontan refleksion over den nuværende globale COVID-19 epidemi og tager afsæt i Mail Art, kunst i form af korrespondance, som nu synes højaktuel i en tid, hvor vi er nødt til at være “sammen – hver for sig”.

Da den ungarske kunstner Endre Tót levede bag jerntæppet i 1970erne, begyndte han at sende utallige værker i form af Mail Art ud til resten af verden. Han forstod, at mennesker kunne kommunikere gennem kunsten, endda over store afstande. Siden dengang er ikke bare jerntæppet faldet, for den digitale teknologi har også gjort verden mindre. Men med coronakrisen er afstanden igen blevet større, og pludselig synes der at være meget langt i mellem os.

Vi tror på, at kunsten kan bringe os nærmere hinanden. Derfor har vi bedt et udvalg af Nordatlantens kunstnere sende os postkort over havet med en kunstnerisk hilsen. Deres bidrag samles i udstillingen, der vokser gradvis under hele perioden.

Udstillingen kan ses på Nordatlantens brygge, Strandgade 91 på Christianshavn, alle hverdage kl. 10-17 og weekender kl. 12-17, frem til den 18. oktober 2020.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.