Ny Christianiaplade!

Den første christianiaplade udkom i 1976 på et tidspunkt hvor Christiania var i store vanskeligheder. Regeringen havde truet med at rydde området, og det var næppe for sjov. Men pladen blev utroligt populær, ikke mindst fordi en lang række af tidens store musiknavne bakkede op om pladen og indspillede bidrag til den. Blandt andet indeholdt den nummeret “I kan ikke slå os ihjel”, som stadig spilles.
Denne gang er det anderledes. Nu er en stor del af musikerne fra Christiania, og pladen frigives til Christianias fødselsdag, den 26. september. Men den 24. september kan du møde alle kunstnerne i Byens Lys i Christiania, hvor der vil være to lyttesessioner, en kl 16 og en kl 20. Når du køber en billet til arrangementet, får du samtidig pladen i gul vinyl! Kunstnerne er Lukas Graham, WAFANDE, Von Dü, Bolværket DK, Karen Mukupa, Bo Evers, KAKA DK, Shaka Loveless, Grev Lyhne & Peter Ingemann.

Vil du se en længere version:
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.