en god dag starter

Hvad er de 10 bedste ting i Christiania?

Det er altid interessant at spørge en christianit om hvorvidt “eksperimentet er lykkedes”. Nogle synes det hele har været forgæves, og det er pudsigt nok ofte dem der har boet i Christiania i en menneskealder og bestemt ikke tænker på at flytte ;-). Der er sikkert også meget der kunne have været anderledes, men tag bare en enkelt ting: Prøv at forestille dig hvordan området havde set ud hvis Christiania ikke havde været der – dette attraktive område en km fra Københavns centrum. Det havde bestemt været en mulighed at de fredede huse var blevet affredet ved lov, sådan som det sker andre steder i byen, og det hele plastret til med ejerlejligheder…

Christiania bliver hele tiden kritiseret for det ene og det andet, men man kunne måske også prøve at sige noget pænt om det? Jeg tænkte at lave en lille film om de ti bedste ting i Christiania, men mit problem er at jeg ikke ved hvad de ti bedste ting i Christiania er! Der er sikkert ikke eet svar, så jeg ville være glad for at få nogle forslag, så vi i det mindste kan finde ti gode ting ved Christiania, som vi så kunne lave den lille film om. Måske kunne den være færdig til den runde fødselsdag i 2021?

Så hvad er dine ti bedste ting ved Christiania?

Knud
Christianshavns Kvarter
knud@christianshavnskvarter.dk

Knud
Christianshavns Kvarter
knud@christianshavnskvarter.dk
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.