DK, Copenhagen, Christianshavn,

Hjælp os med at blive klogere på cykeltrafikken i Torvegade

Københavns Kommune vil øge cykelkapaciteten i Torvegade. Christianshavns Lokaludvalg sender en spørgeskemaundersøgelse ud til deres borgerpanel for at blive klogere på, hvordan cykeltrafikken i Torvegade opleves.

Så kunne du tænke dig at svare på svare på undersøgelsen, og er du ikke tilmeldt, så meld dig til hurtigst muligt via linket herunder. Som medlem af borgerpanelet vil du med jævne mellemrum modtage digitale spørgeskemaer om aktuelle lokale temaer i din e-mail indbakke.

OBS: Du skal bo i Christianshavns Lokaludvalgs område og være fyldt 16 år for at blive medlem.

Tilmeld dig her 
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.