1 Beboerhuset 09.01.2013

Genåbningsfestival i Beboerhuset

Beboerhuset fejrer næste fredag (28. aug) kulturhusets genåbning med en minifestival.

Vi har valgt at kalde den GENÅBNINGS-FESTIVAL!
Der vil være koncerter fra:
· YING-HSUEH CHEN · LAUST MOLTESEN · ANDERS HJERNØ · MARC KELLAWAY
Sensommerens første større begivenhed er på plads. Fredag d. 28. august fejrer vi Beboerhusets genåbning med hele fire acts i vores flotte sal. Flere af kunstnerne optræder for første gang med deres nyeste værker, så der er ingen grund til at springe denne aften over.
Laust Moltesen med band er placeret et sted mellem ekstrovert dansemusik, moderne kompositionsmusik og eksperimentende sangskrivning. Musikken rækker ud med en utålmodig energi og en umiddelbar simpel lyd.
Marc Kellaway udgav i maj måned sit første album i eget navn med “Late Summer Sequence”. Albummet er bygget op med en række minimale og instrumentale numre, skabt af synthezisere, orgel og med akustiske instrumenter. Det er en markering af overgangen fra sommer til efterår, hvor Kellaway bløder op i hans ellers kompakte brug af droner.
Ying-Hsueh Chen er en visioner og alsidig musiker af høj international kaliber, kendt for hendes mangfoldige evner, medrivende tilstedeværelse på scenen og hendes overbevisende fortolkninger af ny musik. I aften optræder hun hendes improvisation under navnet ‘Ancestral Modernism’ som udforsker urkraft, bevægelse og stilhed.
Anders Hjernø er en alsidig og ekstremt produktiv sangskriver.
Hans tekster er påført farverige musikalske klæder og Anders betegner selv musikken bedst som en blanding af “living room funk”, hjerte rock og stand up kammermusik.
Dørene åbnes kl. 19.00.
Det koster kun 60 kr.!
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.