sofiebadet.jpg

Støt Sofiebadet

Sofiebadet har brug for din opbakning under Coronakrisen!
Sofiebadet i Sofiegade på Christianshavn er en gammel badeanstalt fra 1909. Badet blev bygget samtidig med en lang række andre badeanstalter i København for at hæve hygiejne standarden. I dag er der kun meget få at de oprindelige og meget smukke badeanstalter tilbage.
Sofiebadet var også tæt på at lukke og blive lavet til en børneinstitution i 1997, men lokale ildsjæle og arkitekter fik bremset planerne. Hvorefter de fik dannet Foreningen Sofiebadet, fredet bygningen og rejst 9 millioner kroner til istandsættelse og udvikling af den unikke bygning i Sofiegade 15.
Sofiebadet har siden istandsættelsen blev afsluttet for 10 år siden, dannet rammen om kultur og naturaktiviteter, samt naturligvis et hav af badearrangementer, kurbade og massage- og hamambehandlinger.
I Sofiebadet har vi et svagt punkt for det skæve, for bæredygtigheden og for naturen. Vores bestyrelse og personale arbejder dagligt på at bevare og udvikle huset, og sikre at det fortsat er et hus for høj og lav med plads til lidt af hvert.
Således har vi både besøg af lokale Christianshavnere, Fedtekælderen, Kofoeds skole, de kreative skoler på Holmen samt turister fra hele verden der nyder de unikke rum og de lækre behandlinger og bade.
Lige nu er Sofiebadet lukket grundet Covid-19 situationen. Du kan støtte Sofiebadet ved at købe at gavekort (priser fra 200 dkk).
Når du køber et gavekort online, får du tilsendt det på mail klar til at printe ud og pakke ind eller sende videre på mail til nogen du vil glæde. Du kan selvfølgelig også bruge det selv, når vi åbner igen.
Gavekort til Sofiebadet gælder 2 år fra købsdatoen. Køb gavekort her: www.sofiebadet.dk/gavekort1
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.