piger soeger lejlighed

4-5-værelser søges

Kære Christianshavn!

Vi er fire jyske/fynske piger, som rigtig gerne finde et sted at bo sammen i København – og Christianshavn vil være den absolutte drømmeplacering.

På nuværende tidspunkt er vi bosat i henholdsvis Århus, Vejle og Odense – tre af os blev pga. corona-situationen nødt til at ændre planer og flytte hjem til vores kære forældre. Kirstine er i gang med sin bachelor på KADK ude på Holmen, og de resterende tre skal studere i byen til sommer.
Vi kender alle hinanden fra et semester på Den Skandinaviske Designhøjskole tilbage i foråret 2018, og siden da har vi været tætte veninder. Helt praktisk har vi alle fire boet ude før, vi er ikke-rygere, og vi har ingen kæledyr.

Josephine er 21 år, og når coronaen ikke er over os, er hun bæredygtighedsansvarlig i butikken & Other Stories i Århus. Heldigvis er hun blevet overflyttet til København til sommer, hvor hun herudover skal studere HA MAK på CBS. Josephine har altid gang i et projekt på symaskinen, og karantænetiden er blevet brugt flittigt med at lære at strikke, løse en rubriks cube samt rulleskøjteløb. Josephine og Alberte har tidligere delt lejlighed i Århus.

Den fynske designstuderende, Kirstine på 23 år, er lige hjemvendt fra et alt for kort udvekslingsophold i Holland. Når hun ikke er travlt optaget af et bæredygtigt designprojekt, arbejder hun i en møbelforretning, Klassik Copenhagen. Kirstine har som den eneste boet i København før, og er aldrig kommet sig over Christianshavns charme, efter at have boet til leje på Brobergsgade.

Alberte, gruppens kaffeentusiast, er 23 år, og har siden hun gik ud af gymnasiet i 2016 rejst verden tynd. Seneste rejsemål var Australien med Frederikke. Derudover har hun brugt en stor del af hendes tid på to forskellige højskoler med fokus på møbeldesign og grafisk design, hvilket har drevet hende til at søge ind på grafisk design på DJMX til sommer. Alberte er en kæmpe filmnørd og har set alle film, der er værd at se.

Sidste levende billede er Frederikke, som også er 23 år gammel. Frederikke er netop hjemvendt fra Australien med Alberte, og har sidenhen brugt det meste af sin tid i et køkken samt på at se samtlige afsnit af Masterchef. Under normale omstændigheder bruger hun meget af sin tid på frivilligt arbejde hos både Røde Kors og Red Barnet Ungdom. Til sommer skal hun studere Katastrofe og risikomanager på København professionshøjskole.

Vi håber, at vi har vakt jeres interesse! Hvis i har yderligere spørgsmål, skal i endelig ikke tøve med at kontakte os på nummeret: 28513306 eller e-mail: kirstinesejersen@hotmail.com.

Vi glæder os til at høre fra jer!
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.