frelsers-kirke

Frelsers Kirke ringer til bøn hver dag

Organist og klokkenist Lars Sømod fra Frelsers Kirke oplyser at biskopperne ønsker at alle landets kirker skal ringe som en bøn under krisen. Det skal være klokken 17 hver dag.

Fra i dag ringer Vor Frelsers Kirke derfor med kirkens største klokke kl 17 i fem minutter hver dag, og til gengæld suspenderer kirken den normale aftenringning kl 18 indtil vi vender tilbage til normale forhold.

Kirkens største klokke kaldes ‘Christian den tiende-klokken’ er støbt i 1931 af Brønderslev Klokkestøberi og er Danmarks 5. største klokke. Den vejer 1,69 ton og hænger lige midt i klokkestolen bag de store røde porte i tårnets øverste stokværk.

 

 
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.