Debat_CHRHAVN

Debatmøde om København under forvandling

Tirsdag den 24. marts kl. 19.00-21.00, KADK, Indgang via Danneskiold-Samsøes Allé nr. 53 indgang J. Aud. 2.

Hvem er byen god for? København er en fantastisk god forretning. Byggeaktiviteten er enorm. Byen bliver tættere og højere. Men er den sociale balance ved at tippe?

Netop de spørgsmål beskæftiger vi os dagligt med i Christianshavns Lokaludvalg.

Derfor har vi i samarbejde med FOF inviteret Karsten R.S. Ifversen til at diskutere emnet for hans senste bog »Kapitalen – København under forvandling« (2019), hvor Ifversen bekriver, hvordan de mange nye højhuse omformer livet i byen, og hvordan arkitekturen fremmer og modvirker den stigende sociale ulighed.

I debatten deltager yderligere administrerende direktør i By & Havn Anne Skovbro og arkitekt og ejer af COBE Dan Stubbergaard.

Det bliver en aften med rig mulighed for debat, så kom og bidrag med dine perspektiver på, hvordan byens nye bydele fungerer, og hvad vi kan gøre for at sikre, at lokalplaner ikke dikteres af markedets luner, men lægges efter hvad der er bedst for fællesskabet.

Det er gratis at deltage.

Talere

Karsten R.S. Ifversen, forfatter og arkitekturredaktør på Politiken. Har netop udgivet »Kapitalen – København under forvandling« (2019)

Anne Skovbro, administrerende direktør, By & Havn

Dan Stubbergaard, arkitekt og ejer af tegnestuen COBE

Moderator
Torben Sangild, skribent på Zetland, kulturforsker, radiovært, anmelder og forfatter. Cand.mag. i filosofi og moderne kultur, ph.d. i moderne kultur.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.