sofiebadet

Nyt fra det smukke gamle badehus – Sofiebadet!

Nyt fra Christianshavns smukke gamle badehus – Sofiebadet!

Her er 4 fine grunde til at melde dig ind i Foreningen Sofiebadet.
1) Foreningen og antallet af medlemmer sender et vigtigt signal til blandt andet Københavns Borgerrepræsentation om at Sofiebadet skal bevares. I Svendborg har byrådet netop besluttet at nedrive en gammel badstue – vores gamle smukke arkitektur og historie lever altid livet farligt. Jo flere der støtter op, jo stærkere står vi.
2) Ved at støtte Sofiebadet, støtter du samtidigt indirekte en række gode formål i lokalområdet Christianshavn og til tider også i andre dele af verden. I Sofiebadet støtter og samarbejder vi blandt andet med Kirkens Korshærs hjemløse indsats, Kofoed Skole, Christianshavns Rugby klub, Bien samt mange andre større og mindre CSR-, NGO- og uddannelsestiltag. Støt os og støt andre!
3) Som medlem af Sofiebadet har du mulighed for at præge badets udvikling og stille op til bestyrelsen. Hvis du melder dig ind og betaler kontingent inden 1. februar, har du stemmeret på generalforsamlingen som i år afholdes mandag d. 30. marts kl. 19.00.
4) Medlemmer af Sofiebadet får (hvis de ønsker det) jævnligt mails med nyheder og gode tilbud på events og behandlinger.
Et medlemskab af Sofiebadet koster kun 125 kroner om året og kan nemt købes via hjemmesiden www.sofiebadet.dk

Vinterferie i Sofiebadet
I efterårsferien laver vi det populære ”Sæbesjov i Sofiebadet” – et familiebadeevent, hvor alle fra 5 år og opefter, kan hygge sig i kurbadet. Det er muligt at skrubbe hinanden på ryggen i hamammen, gå i sauna og dampbad, og man kan lave sine egne figursæber i ”Sæbe Eventyr’s” hyggelige workshop. Billetter koster 175 kr. pr. person for både børn og voksne. Vi har afsat nogle billetter til familier, der ikke har råd til aktiviteter i vinterferien, så skriv en mail til sofie@sofiebadet.dk <mailto:sofie@sofiebadet.dk> , hvis du kender nogen, der har brug for en fed børneoplevelse, men som ikke har råd.

Valentines med midnatsbad
Fredag den 14. februar er der midnatsbad i Sofiebadet fra kl. 20.00-23.00. Det bliver en stemningsfuld oplevelse med flot lyssætning, skøn dæmpet musik, samt små Valentines overraskelser. Pris 350 kr. pr snude inkl. et glas bobler.
Der kan købes billetter til begge arrangementer eller tegnes medlemskab via vores hjemmeside www.sofiebadet.dk <www.sofiebadet.dk>
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.