andersen bakery 10

Det nye Andersen Bakery åbnet i Thorshavnsgade

Foto: Birte Pedersen

Andersen Bakery blev sidste år kendt som vinderen af konditorprisen “Årets Kage” og åbnede i dag dørene for “Det nye Andersen Bakery i Thorshavnsgade”.

Bageriets historie går helt tilbage til 1948 og helt til Japan, hvor Shunsuke Takaki åbnede et bageri sammen med sin kone. Under et besøg i Danmark 9 år senere, beslutter Shunsuke Takaki at introducere dansk wienerbrød i Japan og et dansk inspireret bageri åbnede i Hiroshima nogle år senere. Vi skal imidlertid helt frem til 2008 før det første bageri af den efterhånden voksende koncern blev etableret i Danmark. Det skete på Østerbro. Andersen Bakery Europe A/S blev etableret i Danmark i 2017.

Andersen Bakery er 100% økologisk.

På åbningsdagen var der naturligvis besøg fra Japan, og masser af smagsprøver til gæsterne.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.