andersen bakery 10

Det nye Andersen Bakery åbnet i Thorshavnsgade

Foto: Birte Pedersen

Andersen Bakery blev sidste år kendt som vinderen af konditorprisen “Årets Kage” og åbnede i dag dørene for “Det nye Andersen Bakery i Thorshavnsgade”.

Bageriets historie går helt tilbage til 1948 og helt til Japan, hvor Shunsuke Takaki åbnede et bageri sammen med sin kone. Under et besøg i Danmark 9 år senere, beslutter Shunsuke Takaki at introducere dansk wienerbrød i Japan og et dansk inspireret bageri åbnede i Hiroshima nogle år senere. Vi skal imidlertid helt frem til 2008 før det første bageri af den efterhånden voksende koncern blev etableret i Danmark. Det skete på Østerbro. Andersen Bakery Europe A/S blev etableret i Danmark i 2017.

Andersen Bakery er 100% økologisk.

På åbningsdagen var der naturligvis besøg fra Japan, og masser af smagsprøver til gæsterne.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.