presse-med-kronborg-om-bagbord1024_1

De christianshavnske jordomsejlere udgiver bog

Selv om de kun er kommet halvvejs rundt, Carsten og Vinni Breuning, er de nu klar til at udgive en bog om deres tur. Det er forlaget Mellemgaard som har påtaget sig opgaven med den ikke mindre end 700 sider lange bog.

Eller – “om deres tur”, er måske så meget sagt. For den handler faktisk kun om turen fra pladsen bag ved Operaen til de sejler igennem Panamakanalen. Resten af turen, inklusive den der endnu ikke har fundet sted, vil blive beskrevet i endnu en bog. Den er Vinni allerede begyndt på.

Men det betyder ikke at Carsten slapper af. Han er tværtimod i gang med at oversætte den første bog til engelsk, hvilket også er planen for den anden bog. Så alt i alt kan vi altså forvente ikke mindre end fire bøger fra sejler parrets hånd.

Bogen udkommer først den 20. februar, men den kan allerede bestilles nu via dette link

Bogen vil senere blive anmeldt på Christianshavns Kvarter.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.