coverbillede_indsamling2019

Hjælp med at samle ind

Bliv indsamler søndag d. 17. november og brug et par timer på at støtte op om udsatte børn og voksne på Christianshavn    

 Igen i år samler Børne- Familiearbejdet på Torvegade og varmestuen Fedtekælderen ind til sårbare familier og mennesker, som lever med hjemløshed, psykisk sårbarhed, misbrug og anden social udsathed tæt inde på livet.

Da hele det indsamlede beløb går ubeskåret til det lokale sociale arbejde, er det udsatte mennesker på Christianshavn, du støtter, hvis du kommer penge i bøssen, overfører et beløb til mobilepay 446583 eller/og stiller op som indsamler

Hele ugen op til indsamlingen vil der være forskellige aktiviteter. Der vil være gourmetmiddag i Torvegade, hvor kendte kokke lige som sidste år laver udsøgt middag til kuvertpriser (udsolgt), Fedtekælderen i Overgaden oven Vandet 6 afholder den årlige Bazar d. 16. november kl. 13-16 med salg af strikkede tæpper, huer, amerikansk lotteri, suppe, kage, gløgg m.m.

I hele ugen op til husstandsindsamlingen vil der eftermiddage i tidsrummet kl.16-19 blive solgt hvid gløgg og vafler fra kiosken på Christianshavns Torv. Kom og spis en vaffel og støt op om udsatte mennesker på Christianshavn.

Vi henvender vi os således bredt til erhvervsdrivende på Christianshavn, byder på velsmagende gourmetmad, sælger juleduftende gløgg og vafler og hjemmestrikkede strømper og tæpper – og stemmer dørklokker!

Kort sagt håber vi på alle mulige og umulige måder, og forhåbentlig sammen med en masse veloplagte indsamlere og givere, at hjælpe så mange sårbare og udsatte børn og voksne som muligt. Lige her på Christianshavn.

Vi kommer og banker på døren søn. d. 17. nov. i tidsrummet kl.10-15. Så tag godt imod vores indsamlere, når de banker på døren søndag d. 17. nov. Der vil være mange konfirmander og børnefamilier blandt indsamlerne.

Hvis du vil være indsamler, vil der være morgenmad fra kl. 9.00. Der kan samles ind i tidsrummet 10-15. Når du kommer hjem fra ruten vil der være varm cacao og æbleskiver mens du venter på at beløbet fra indsamlingsbøssen bliver talt op. Tag familie og venner i hånden og kom glad.

Du kan enten bare dukke op på dagen eller gå ind på DANMARKMODFATTIGDOM.DK og tilmelde dig som indsamler på Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal.

Mange hilsner Børnecafeen og Fedtekælderen


FOTO: Massimo Fiorentino
 
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.