reffen_halloween_graeskar-credit-reffen-pr.jpg

Sidste fest på Reffen i år

_Foto: Reffen PR_
Tiden er fløjet afsted, og lørdag den 19. oktober er sidste weekend på Reffen Street Food marked, inden vi går i vinterhi.
Det går selvfølgelig ikke stille for sig, når vi lukker ned for et fantastisk 2019. Eventchef Frederik Schlütter og hans team inviterer derfor alle Reffens gæster til den vildeste, skøreste og mest skræmmende Halloween afslutningsfest, man kan forestille sig.
“Vi på Reffen synes det er oplagt at holde en gigantisk afslutningsfest for alle vores skønne gæster. Uden dem har det, vi laver på Reffen ikke været muligt,” udtaler Frederik og fortsætter:
“Vi vil gerne afslutte anden sæson på Reffen med manér. Derfor opfordrer vi alle til at komme forbi og give den max gas en allersidste gang. Lad os sammen skabe os tossede og feste hele natten!”
Så er du klar på gys, gak og skræmmende udklædning…..Så er der ingen tvivl om, at Reffens Halloween-party er et must for dig og dine venner!
Skræmmende og (u)hyggelig Halloween-party Reffens urbane og ellers fredelige street food marked er denne aften/nat forvandlet til et uhyggeligt og skræmmende mekka for spøgelser, klamme skabninger og frygtløse uhyrer.
Kom hvis du og dine venner tør – gå på opdagelse i uhyggens mørke og slip jeres indre monster løs!
På Reffen vil der være masser af gys i vores madboder, vilde barpriser (vi skal jo have tømt ud, nu det er allersidste fest), crazy Halloween live DJ’s, det vildeste burlesque-show med de smukkeste kvinder, surprise optrædener og meget meget mere.
Reffens Halloween-program // Lørdag d. 19. okt. // Kl. 18.00
Man ved aldrig, hvad der sker på Reffen, men nedenfor kan du få en lille forsmag på, hvilke ting du bl.a. kan opleve:
UDKLÆDNING?‍♂️ Kom i dit mest skræmmende outfit og bliv kåret som aftenens heldige vinder af bedste og mest uhyggelige kostume. Kåringen finder sted kl. 00:00.
VILDE DRINKS TILBUD ? Vær’ med til at tømme barerne og sæt gang i et brag af en Halloween-fest. Der vil være masser af skræmmende gode tilbud.
BURLESQUE ?? I samarbejde med vores egen vintage butik “Re:Touch” byder vi alle gæster velkommen til det VILDESTE burlesque-show, du længe har set! De smukke burlesque kvinder Rosalina Rose, Momo Lamarr og Cecilia Gosilla har sammensat et fristende, chokerende og uhyggeligt show, hvor den bl.a. står på sabelslugning, forførende dans og vilde overraskelser!
Husk at komme i god tid. Kl. 22.00 sharp står divaerne klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse. Showet finder sted på Reffens overdækkede Little Village Terrace and Bar.
Ingen party uden den fedeste musik til at sætte fuld gang i festlighederne. Derfor har Reffen selvfølgelig sørget for sprød musik fra forskellige gæste-DJ’s hele aftenen og natten igennem.
MYSTISK MUSIK ? Vi har frigivet fangerne fra sindssygehospitalet, og DJ pulten står klar. Glæd dig til en HALLOWEEN RAPSODY af alle de bedste sange fra 2019.
Reffens musikprogram: 18-21 // DJ Rasmus Schack 21- 23 // DJ Papa Passer & Krøi 23-02 // DJ Frederick Lehmann
OBS: Husk vores overdækkede terrasse “Little Village Terrace and Bar” er altid klar til at tage imod dig og dine venner.
Læs hele Halloween-programmet her: www.facebook.com/events/392077305001328/
Psssst: Gad vide om der til vinter er helt dødt på Reffen – eller der måske er lidt event-overraskelser i ærmet. Følg med!!!
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.