Plakat Julemarked Sundbyvaeksthus tryk Emilie Cambon Skolen for Voksne Udviklingshaemmede

Julemarked i Sundby Væksthus

Grafik: Emilie Combon

Lørdag 30. november kl.11.00-17.00.

Nisserne kravler på væggene, duften af gran og grød med kanel hænger i luften, mens julesange gjalder i gangene, når Sundby Væksthus byder velkommen til årets store indendørs julemarked.

CSBB Captum’s egne værksteder og dygtige, private kunsthåndværkere sælger julepynt, dekorationer og julegaver, så her er rig lejlighed til at gøre et up i de mange boder.

Gartnerne har været i skoven for at fælde juletræer, som kan købes eller bestilles på dagen og fine planter og dekorationer kan hentes med hjem.

De tiltrængte hvil fra juleindkøbene kan nydes med forskellige julelækkerier som risengrød og æbleskiver, gløgg og sodavand, mens man lytter til – eller synger med på – julesange og gospel, klippeklistrer julekort, leger med trylledej og hilser på julemanden. I år er der også en drillenisse på spil.

Julemarkedet finder sted på:
Løvstikkevej 69
2300 Kbh S.

Sundby Væksthus er et mangeartet beskæftigelses- og netværkstilbud til borgere med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse og er en del af Center for Selvstændig Bolig og Beskæftigelse i Borgercenter Handicap, som ligger i hjertet af Amager.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.