beboerhus-haloween-2019.jpg

Gys og græskar for hele familien

Gys og græskar for hele familien
På Allehelgensaften løsner heksene og genfærdene sine bånd og sætter gang i alle energierne. Det kan godt være en anelse uhyggeligt. I Beboerhuset vil vi gerne byde spøgelserne et hyggeligt velkommen og fejre de overnaturlige eksistenser i samvær med jer.
Vi pynter hele huset op, med lys og blomster. Vi dækker langbordet op til fællesspisning. Vi viser børne-gys i biffen. Vi skærer græskar i cafeen. Vi samler os om lyset midt i mørket.
Tag venner og familie under armen og deltag i hele begivenheden eller de aktiviteter, der passer ind i hos jer.
Programmet er som følger:
Kl. 15-18: Græskarworkshop i cafeen – Vi har græskar, skeer og knive. Kl. 16: Børnefilm i biffen for de små Kl. 18: Langbordsmiddag til hele familien, bestående af bloddryppende zombie mos og grillede øgleknogler ? (græskarmos med rødbedesaft, chips og ovnstegte kyllingelår) Kl. 18.30: Børnefilm i biffen for de lidt større børn.
Køb billetter til spisning og børneaktiviteter i forsalg via link nedenfor eller kig ned forbi Beboerhusets café og køb den der. Vi glæder os til at byde jer indenfor i uhyggen!
Christianshavns Beboerhus Dronningensgade 34 1420 Kbh K Tlf: 32578818
Link til billetsalg: www.place2book.com/da/sw2/sales/8n4w5c2w8j [1]

Links: —— [1] www.place2book.com/da/sw2/sales/8n4w5c2w8j?fbclid=IwAR1dZmhiZVZS-7w-ZcOifcvJK7-qyTs__njQSG12rhUTAmlIExTSztsGEYo
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.