reffen1.jpg

Sensommerfest på Reffen

Foto: Reffen PR

Vi afslutter den skønneste sommer på Reffen med en kæmpe sensommerfest lørdag den 7. september.
Et festfyrværkeri af fed musik, den lækreste street food fra hele verden og bingovanvid er i vente, når Reffen inviterer alle til sensommerhygge og party.

“Det er ikke en hemmelighed, at vi på Reffen har haft en fantastisk sommer – ikke mindst takket være alle vores fantastiske lokale gæster. Derfor vil vi gerne skyde sensommeren i gang med et brag af en fest til alle, der har lyst til at komme fordi og feste med os. Alle kan deltage, og det er ganske gratis,” siger eventchef Frederik Schlütter i en pressemeddelelse.

VERDENS STØRSTE BINGO?
Hjælp Reffens egen Big Tasty Bingo med at slå Guinness-rekorden i verdens største bingo. Rekorden tilhører lige nu Columbia og havde 70.080 deltagere. Kan denne rekord slås af et lille land som Danmark? Vi på Reffen vil i hvert fald gøres vores bedste, og vi har brug for din hjælp!
Derfor opfordrer vi alle vores skønne gæster til en god gang Big Tasty Bingospil helt uden deltagerbegrænsning – og det er selvfølgelig GRATIS!
Ingen bingo uden de skønneste præmier på højkant. Vinderne kan bl.a. få fingrene i 1 års forbrug af Royal øl, egen food truck og et værdikort på 2.500 kr. til Reffen.
Præmielisten opdateres løbende. Så husk at følg med her:
www.facebook.com/events/724882467970445/

GRATIS KONCERTER PÅ REFFEN
Sprød musik og fede musiknavne gæster Reffen til dette års store sensommerparty. Kunstnere som Simon Dokkedal, Thøger Dixgaard, DJ Rosa Lux og Bikstok giver den max gas, og der er uden tvivl lagt op til mange timers GRATIS musikunderholdning.

Se det fulde sensommerprogram her:
www.facebook.com/events/724882467970445/

// PROGRAM // Kl. 14.00 // DJ Rosa Lux (dansk DJ, sanger og producer. Kendt for sangen “Min klub først” med sangerinden Alberte Winding) Kl. 16.00 // Sanger Thøger Dixgaard (sangskriver fra Aarhus. Produceret numre som “Former” og “blød indeni) Kl. 17.00 // 1.000 GRATIS Royal øl Kl. 17.00 // DJ Stenbæk & Dixgaard Kl. 18.30 // Verdens Største Bingo #1 Kl. 19.15 // Verdens Største Bingo #2 Kl. 20.00 // Bikstok (Eagger, Pharfar og Blæs Bukki danner den danske dancehall gruppe. Kendt for bl.a. hittet “Cigar”) Kl. 21.00 // Simon Dokkedal (københavnsk sample- og komponistduo. Kendt for “Den Sorte Skole” og som solo DJ)
Kl. 23.00 // Ak94 og r.(i).p. (resident DJ’s)
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.