5d13d3ecc75ac.jpeg

Ord og toner på Christianshavn

CLAUS HØXBROE & JONAS SCHEFFLER // KNIPPELSBRO // COPENHAGEN JAZZFESTIVAL
Søndag d. 7. juli 2019 kl. 18:00 Kulturtårnet på Knippelsbro, Knippelsbro 2, København
KØB BILLET HER:
BILLETTO.DK/E/CLAUS-HOXBROE-JONAS-SCHEFFLER-KNIPPELSBRO-JAZZFESTIVAL-BILLETTER-365778?FBCLID=IWAR3E0UUIODGNF6–CQER6VHDKGIQGZKIYBLYBPFLIAHC0JVAMCMCAD0NC10 [1] Ord og toner smelter sammen på toppen af Knippelsbro når beatpoet Claus Høxbroe og trompetist Jonas Scheffler sætter hinanden stævne i anledningen af Copenhagen JazzFestival og leverer en improviseret jazzet spoken word koncert i de intime rammer i Kulturtårnet.
Lige siden CLAUS HØXBROE trådte ind på den lyriske scene, har han gjort tingene på sin egen måde. Han er en ener, som stiller sig selv til rådighed for skriften ved altid at være på farten, flytte, når en udgivelse kommer i handlen, blive hjemløs i et år og bo på hoteller for at hente inspiration. Og så er hans ord-koncerter unikke. Her opstår nye digte på stedet i samme takt, som han læser op fra sit forfatterskab.
I over 12 år har Claus Høxbroe levet af sine digte – en sjælden bedrift i Danmark. Gennem hårdt arbejde flyder skriften konstant, og det er et kendetegn for den travle digter, at han altid er aktuel med et nyt spoken word-album eller en ny digtsamling, og at han altid er at finde på scener i Danmark eller i udlandet.
Siden debuten i 2006 har Claus Høxbroe udgivet 14 digtsamlinger og ni spoken word-album. Han har leveret utallige bidrag til aviser, tidsskrifter, magasiner, bøger, antologier foruden teaterstykker og undervisningsforløb, og så har han stået på scenen over 2.500 gange fordelt på otte lande. Høxbroe er også indehaver af Publikums Prisen til Poesiens Dag, 2005 og Dan Turèll Prisen, 2011.
JONAS SCHEFFLER er trompetist, arrangør og komponist med rødder på den nordjyske østkyst. Han slår til dagligt sine folder i København, men spiller i bands i hele landet – lige fra Nordkraft Bigband i Aalborg, I Just Came From The Moon (med hvem han vandt UngJazz konkurrencen i 2016) og FLEØR.
Udover at være uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus kan Jonas bryste sig af, at have spillet med internationale kunstnere som: Robben Ford, Bob Mintzer og John Clayton og nationale kunstnere som: Cæcilie Nordby, Sinne Eeg, Bobo Moreno og Aarhus Jazz Orchestra – og listen bliver ved.
Med fokus på klangbilleder, simple melodier og med respekt for musikken, bevæger Jonas sig ud i improvisationen, hvilket blandt andet kan høres på pladen “Hoax” af det Aarhusianske band ‘I Just Came From The Moon’.

Links: —— [1] billetto.dk/e/claus-hoxbroe-jonas-scheffler-knippelsbro-jazzfestival-billetter-365778?fbclid=IwAR3e0UUiodgNf6–CqeR6vHdkgIqGZkIyblyBPfLiahC0jVAMCmCAD0nc10
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.