Sådan planlægges Lynetteholm

Lynetteholmen er navnet på den kunstige ø som regeringen og kbh kommune vil anlægge nord for Holmen og omkransende Trekroner. En væsenlig begrundelse, er at Kbh Kommune har store problemer med at finde deponeringsplads for jord der er udgravet i bl.a Nordhavn og Ørestad.
Her fortæller udviklings- og salgsdirektør Michael Soetmann om hvordan By og Havn har tænkt sig at gribe anlæggelsen af øen an. Det er en 15 minutters sammenfatning af en ca 30 minutters præsentation vi bringer her.
There are 2 comments

Add yours
 1. Mette Rathsach

  Linket lader ikke til at virke? Dvs skulle der være en video? Derudover er der også bøvl med jeres links i jeres nyhedsbrevene. mvh Mette

  • Knud Josefsen

   Hej Mette
   Tak for det. Der er nu et link i videoen. Vi tjekker links i nyhedsbrevene.
   Mange hilsner
   Knud


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.