carsten vinni

“Desværre begynder motoralarmen at hyle”

“Desværre begynder motoralarmen at hyle. Motoren er overophedet, og vi bliver nødt til at sænke omdrejningerne hvis vi ikke vil brænde den af. Men lige det at sænke omdrejningerne, kan vi ikke hvis vi vil undgå at blive kastet på grund på revet. Vi bider tænderne sammen, og et halv minut senere kan vi mærke at modstrømmen bliver lidt mindre. Straks tager jeg lidt af gassen fra motoren. Et halv minut senere falder strømmen mærkbart, og jeg kan skrue ned til 2000 omdrejninger. Det er nok til at kølevandet kan følge med og alarmen holder op.”

Sådan Skriver Carsten og Vinni på vej gennem et rev ind mod Tuamutos, som er endnu en af de for de fleste af os ukendte Stillehavsøer. Læs resten af beretningen her.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.