blox

1-års fødselsdag på BLOX

I weekenden er det et år siden, Dansk Arkitektur Center (DAC) slog dørene op i BLOX for første gang. Fødselsdagen fejres i og omkring BLOX på lørdag den 4. maj klokken 13-17, og alle er inviteret. Der er gratis entré til DAC hele dagen, hvor man kan opleve forårets store udstillinger, sætte kreativiteten i frigear i DACs familieværksted og nyde et glas gratis bobler på DACs tagterrasse med udsigt over København. Bryghuspladsen foran BLOX byder også på oplevelser for store og små med noget til ganen, øregangen og danseskoene.

På lørdag inviterer Dansk Arkitektur Center (DAC) og BLOX til 1 års fødselsdagsfest fra klokken 13-17. Her er der mulighed for at opleve arkitekturen på tæt hold både inde i BLOX og ude på Bryghuspladsen, som vil summe af aktivitet og fødselsdagsfejring. Der er gratis entré til DAC hele dagen, hvor man kan gå på opdagelse i forårets store udstillinger og teste sin egen skaberkraft i DACs familieværksted. De tørstige kan nyde et glas gratis lyserøde bobler på toppen af BLOX på tagterrassen i DAC Café.

Ude på Bryghuspladsen kan man slå sig ned og nyde bløde toner fra en jazz-duo, mens de mindste kan mæske sig i gratis hindhærsnitter og tegne BLOX i dagens tegnekonkurrence med flotte præmier på spil. De friske kan kridte danseskoene og få undervisning i tango på træbryggen mod havnen, eller teste deres mastermind-skills i et slag gigant-skak eller kæmpemikado.

I DAC kan man komme helt tæt på Dorte Mandrups poetiske arkitektur i UNESCO-beskyttede områder langs Vadehavet og Grønland i udstillingen Umistelige landskaber og melde sig ind i kampen for klimaet sammen med de unge i udstillingen Nutidens forbrug – Fremtidens problem, som er lavet i samarbejde med Roskilde Festival.

Program for lørdag den 4. maj
Gratis entré til DAC hele dagen. Læs mere om aktuelle udstillinger her.
Gratis entré til kreativt familieværksted i DAC Educatorium
Gratis lyserøde bobler på tagterrassen i DAC Café med byens bedste arkitekturudsigt
Livemusik fra jazz-duo på Bryghuspladsen
Gratis økologiske hndbærsnitter til børn – og til forældre og andre ved køb i BLOX EATS
Danseundervisning (tango/zouk) på træbryggen ud mod havnen
Tegnekonkurrence for børn: ’Tegn den flotteste version af BLOX’ med præmier på spil i tre aldersklasser
Gigant-skak, bobspil og kæmpemikado på Bryghuspladsen
Realdania deler malebøger, farveblyanter, müslibarer og bolsjer ud
Følg med i programmet på dac.dk (forbehold for ændringer).

BLOX, som er bygget og ejet af Realdania, åbnede i maj 2018. Senere på året åbner Lille Langebro, en ny cykel- og gangbro, foran BLOX.
There is 1 comment

Add yours
  1. Birte Pedersen

    Føj da, det er det grimmeste byggeri jeg nogen sinde har set. Det ærgre mig helt utroligt at det ikke lykkedes os at forhindre dette ødelæggende byggeri. Nu flytter jeg snart til Odense!


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.