broens gadekoekken kredit martin kaufmann

Broens Gadekøkken åbner ny sæson

Foto: Martin Kaufmann

Forårsfest / nye madboder / ambitiøs øko-vision / Bar & Bølger

Vi har iklædt Den Grønlandske Handels Plads helt nye farver, fundet ny, spændende mad, og går all in på økologi: Det er forår, vi krydser fingre for, at solen kommer til at stå højt på himlen, og Broens Gadekøkken er mere end klar til at åbne ny sæson fredag d. 29. marts!

Derfor holder vi forårsfest hele weekenden fredag d. 29. – søndag d. 31. marts, og alle er inviteret: Der vil være gratis øl og bobler, musik, og masser af gode tilbud ved køb i boderne, fx en gratis omgang dessert. Hvis gæsterne selv har mod på at lave street food, kan de komme på pizzakursus hos Pizza Bro eller lave naanbrød hos Dhaba. Vi fyrer også op under grillen, hvor California Kitchen laver tacos, Mac-Cik laver Malaysisk Satay, og søndag kommer Thomas Rode forbi og griller pølser.

Følg med i FB-begivenheden her: https://www.facebook.com/events/823126054707476/

Fire nye madboder
I den nye sæson skyder fire nye madboder op i Broens Gadekøkken, som alle er med til at sikre, at vores street food er i verdensklasse. Tidligere assisterende køkkenchef på Geranium Will Smith vil lange dan dan-nudler og Wonton dumplings over disken hos Will at the Bridge; Hos Haddock’s vil man kunne få sprød fish ’n’ chips; Restaurant Barabba åbner en bod med Københavns måske bedste pasta-retter, og Pizza Bro vender tilbage til gadekøkkenet med deres stenovnsbagte pizzaer.

En ambitiøs øko-vision
I løbet af de kolde vintermåneder har en økologisk vision spiret i gadekøkkenet og står nu i fuldt flor: Det er ambitionen, at alle 11 madboder og de tre barer skal have det økologiske spisemærke, der findes i tre varianter: bronze (30-60 %), sølv (60-90 %) og guld (90-100 %). I efteråret 2018 fik Kejser Sausage guld i spisemærket, og Gasoline Grill åbner også deres bod igen med et guldmærke på containeren.

Bar & Bølger
I den nye sæson lancerer vi også vores nye fredagsbar Bar & Bølger, der månedligt vil tage gæsterne med på en våd og vidunderlig rejse med de lækreste drikkevarer i glasset. Hver gang sætter vi fokus på én af dem, giver gratis smagsprøver og fortæller om drikkens fortræffeligheder og historien bag. Vi har også givet vores Cocktail & Drinks-bar en makeover, som fremover vil have fokus på sæsonens råvarer og de gode opskrifter.

Åbningstider: Åbner ny sæson fredag d. 29. marts 2019.

Marts og april 2019:
Søndag til torsdag: kl. 11.00-20.00
Fredag og lørdag: kl. 11.00-22.00

Maj 2019:
Søndag til torsdag: kl. 10.00-22.00
Fredag og lørdag: kl. 10.00-24.00

Åbningstiderne er vejledende – eventuelle ændringer vil blive meldt ud på www.thebridgestreetkitchen.com samt https://www.facebook.com/Broensgadekoekken/


Foto: Martin Kaufmann
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.